Du er landet på Forstøver.dk, det helt rigtige sted at finde forstøver. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle forstøver tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Transparent forstøver til planter

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Altanbutikken.dk.

Her kan “Transparent forstøver til planter” fås til 95,20 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Skøn og funktionel plastik forstøver med justerbar metaldyse til dit ude og inde liv.
Vælg mellem 4 forskellige transparente farver, alt efter din personlige stil. Du kan mikse eller matche den med transparent vandkanden i samme serie.
Volume: 0,7 L…

Se hos Altanbutikken.dk ❯❯

2: FORSTØVER/SPRAYDISPENSER

Anden anbefaling har vi fundet hos Basic Clean, hvor du kan købe FORSTØVER/SPRAYDISPENSER til kun 24,94 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Forstøver/spraydispenser Passer på alle 1 liters flasker fra Basic Clean. Er særlig velegnet til at sætte på Kalkrens og Desirens….

Se hos Basic Clean ❯❯

3: SPRAYFLASKE MED JUSTERBAR FORSTØVER

Næste anbefaling er “SPRAYFLASKE MED JUSTERBAR FORSTØVER”.

Dagens bedste tilbud på “SPRAYFLASKE MED JUSTERBAR FORSTØVER” har vi fundet hos Basic Clean hvor prisen lige nu er 39,79 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Spray / bruseflaske med justerbart sprayhoved Dejlig robust og praktisk sprayflaske til mange anvendelses formål. Ved at skrue på på sprayhovedet, kan du nemt indstille dyse…

Se hos Basic Clean ❯❯

4: Great Hair Forstøver 1 stk.

 • Dagens pris: 143,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 169.00, nu kun 143,-.
  Du sparer 26 kr. / 15 %
 • Fundet hos Well.dk

Produkt nummer 4 på vores “forstøver-liste” er Great Hair Forstøver 1 stk. som du lige nu kan købe for 143,- hos Well.dk

Forhandlerens beskrivelse:
HÅRFIBRE FORSTØVER Great Hair Forstøver gør det lettere for dig at påfører hårfibre.
Forstøveren fordeler hårfibrene i et tyndt og jævnt lag, der giver et naturligt udtryk.
Dertil opnår du det pæneste resultat ved at bruge Great Hair forstøver sammen med…

Se hos Well.dk ❯❯

5: Proraso Forstøver til 400 ml. flaske, Sort

 • Dagens pris: 69,- kr.
 • Fundet hos Proshave
 • Mærke: Proraso

Forhandlerens beskrivelse:
Denne sorte forstøver fra Proraso er lavet i Italien.
Den skaber en fin spray, så din aftershave splash er mere økonomisk at bruge. Den er designet til barberer og folk, som ønsker at skabe en old school stil og autenticitet.
Den er dog lige så god…

Se hos Proshave ❯❯

6: Proraso Spray med Forstøver

 • Dagens pris: 245,- kr.
 • Fundet hos Proshave
 • Mærke: Proraso

Forhandlerens beskrivelse:
Denne spray oser af eksklusivitet.
Et traditionelt tilbehør, der giver mulighed for en mere jævn påføring af din aftershave lotion eller cologne – helt uden spild. Det slidstærke krommetal udvendigt, den sorte forstøver og det sorte Proraso-logo giver…

Se hos Proshave ❯❯

7: Ballistol Pumpespray, Forstøver til 500 ml.

 • Dagens pris: 45,- kr.
 • Fundet hos Proshave
 • Mærke: Ballistol

Sidste produkt på vores liste er Ballistol Pumpespray, Forstøver til 500 ml. som vi har fundet til 45,- hos Proshave.

Forhandlerens beskrivelse:
Sprøjtedyse/forstøver egnet til alle 500 ml. olieflasker fra Ballistol. Justerbar reguleringsdyse, som kan justeres fra tåge til stråle….

Se hos Proshave ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste forstøver i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse forstøver:

Dyreste Forstøver på listen er Mighty Medic Forstøver Medicinsk udstyr 1 stk fra Apopro Online Apotek med en pris på 2445.00. Billigste udvalgte Forstøver er Forstøver 0,5 l. – Ass. farver som du kan købe for 9.95 hos Globaltools. Forskellen på de to priser er 2435.05 kr. – de 7 Forstøver vi har fundet koster i gennemsnit 1249.68 kr.
Ovenstående Forstøver data og priser er hentet fra 31 butikker (Altanbutikken.dk, Basic Clean, Well.dk, Proshave, HC Farver, Med24, Cykelpartner, Globaltools, Homeshop.dk, Proshop.dk, Danskautoudstyr.dk, Nemmegaver.dk, Sille & Sylvester, Hedenhus.dk, Apopro Online Apotek, Os Med Kæledyr, Made4men, Carls.nu, Gnaververdenen, Dyreverdenen, Liseborg, Hjemmets, Sygeplejebutikken.dk, Satana.dk, VVSproffen.dk, Elvvs.dk, vvs.dk, Plusshop.dk, Davidsenshop.dk, Bazta.com, Manillo.dk). Alle Forstøver tilbud er opdateret i dag 14-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Forstøver guides:

Fandt du ikke det rigtige Forstøver blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Forstøver:

4 tidspunkter hvor du kan have gavn af en forstøver

Faktisk er en forstøver lidt et produkt der er lidt af en nødvendighed i mange hverdagssituationer. Derfor er det super godt at have en, og måske endda flere, forstøver i hjemmet. Så kan du have en til hvert sit formål. Udover den brede brugbarhed af forstøvere, så findes der også mange typer af forstøvere.

Pleje af planter

Når det kommer til at pleje og holde liv i hjemmets planter, så kan en forstøver være et godt redskab i flere henseende.

 

I de tidlige stadier af en plantes liv, når frøet skal spire, så er en forstøver en god måde at vande jorden med. For på denne måde undgår man at drukne det lille frø nede i potten, da det er langt nemmere at vande i små mængder. Det gælder også i starten hvor frøet spirer. Da der endnu ikke er så store rødder på planten, kan det blive for meget at gennemvæde pottens jord. Vanding ved hjælp af en forstøver vil være meget mere skånsomt.

 

Senere hen når dine planter er blevet større, så er en forstøver god til de typer af planter der godt kan lide høj luftfugtighed. Ved sådanne planter kan man med fordel sprøjte dem flere gange om ugen med en vandforstøver og på den måde øge luftfugtigheden omkring dem.

 

Hvis man skulle være så uheldig at ens planter bliver ramt af skadedyr, vil man også kunne bruge en forstøver til at sprøjte hjemmelavet insektsæbe på planterne. Det er nemmere at påføre insektmidlet med en forstøver da man så rammer primært planten og ikke ender med at have overvandet jorden og planten. Dette gælder både indendørs og udendørs planter

Det perfekte bagværk

En forstøver kan også sagtens have sin ret ude i køkkenet. Du kender helt sikkert til surdej, da det nu er meget moderne at bage med surdej. For at hjælpe dit surdejsbrød med at have godt op under bagningen og til blive flot afbagt er damp ret vigtigt. Men i stedet for at investere i en dyr stegeso, så kan man faktisk komme rigtig langt med at sprøjte vand ved hjælp af en forstøver inden i de varme ovn. På den måde kan man skabe den nødvendige damp for at få et ultimative flotte surdejsbrød.

Fancy cocktails

Når man først er kommet godt i gang med hjemmebaren, så begynder man måske at søge en måde hvorpå man kan højne niveauet på de cocktails man laver. Især i forhold til udseendet på dem.

 

Her kan man nemt gøre brug af en lille forstøver. For med sådan en ved hånden kan man eksempelvis sprøjte en farvet bitter hen over skummet på den cocktail man har lavet. Det giver den et flot udtryk og samtidig med en lidt anderledes smagsoplevelse, da man nu kun smager bittert på skummet og ikke som en del af selve cocktailen.

 

Forstøveren behøver ikke at være særlig stor da man kun bruge en lille smule bitter til hver drink. Derudover er det nemmere at sprøjte i den rigtige vinkel, hvis forstøveren er lille og nem at have med at gøre.

 

Diy rengøringspersonen

Det kan være, at du er begyndt at interesserer dig for, hvordan du kan lave diverse rengøringsmidler selv. Efterhånden kan man finde mange nemme opskrifter på stort set alle former for rengøringsmidler, som er lavet af ting, man ofte allerede har i hjemmet.

 

Når du har lavet disse ting så er det smart at have en forstøver midlet kan hældes over på. Så du efterfølgende nemt kan bruge dit diy rengøringsmidler når du gør rent i hjemmet. Husk at sætte et label på de forskellige forstøvere, så du nemt kan se forskel på dem og ikke kommer til at tage den forkerte.

 

I det du selv laver rengøringsmidlet slipper du også for hele tiden at smide de ellers funktionsdygtige forstøverer ud. Da du blot kan genopfylde dem med den næste portion du laver. På den måde spilder du ikke for meget plastik. Ellers kan man også vælge forstøvere af glas, hvis dette føles mere miljørigtigt.

Hvorfor bør du shoppe en forstøver online

At købe sin forstøver på nettet er der mange fordele ved – her er 3 af de bedste.

Man kan kan spare meget på internettet

Der er mange penge at spare ved at købe forstøvere på nettet frem for i fysiske butikker, og det skyldes at netbutikkerne har lavere omkostninger, og derfor også kan sælge varerne billigere. Der er ingen husleje på dyre strøgadresser. Der er ingen ekspedienter der halvdelen af tiden ikke har noget at lave.

Der er ingen butiksudsmykning.

Og sådan kunne man blive ved.

Lave omkostninger betyder billige forstøvere, og derfor kan du spare mange penge.

Overskueligt overblik over forstøver priser

I din lokale by er der måske kun 1 eller 2 butikker der sælger forstøvere. På nettet er der rigtig mange. Og på nettet er det meget meget nemt at sammenligne og finde den billigste pris på en forstøver – det er derfor vi har lavet forstøver.dk.

Og netop fordi det er så nemt at sammenligne priser vil de fleste webshops gerne presse prisen helt i bund, sådan at du vælger at hande hos dem. De tjener stadig penge – og du får varen så billigt som muligt. Det er ren win/win.

Du slipper for at skulle slæbe dine varer hjem

Ikke nok med at du ikke behøver forlade sofaen for at bestille – du behøver heller ikke hente din bestilling selv. Du kan blive derhjemme lige indtil postbuddet ringer på døren og afleverer din pakke. Som regel kan du få din forstøver med hurtig levering (nogle gange også gratis) så du skal som regel ikke vente mere end 1 eller 2 dage før du har varen i hånden.